Úniková hra Samara

Setkali jste se v blízké době s nějakou novou zábavou, které by se mohli účastnit všichni? Mladí i starší generace? Něco u čeho byste ukázali, že používání logického myšlení je vaší denní náplní. Rádi si pohráváte s myšlenkou a řešíte nejrůznější úkoly? Představíme vám hru, která už nějaký čas běží a možná už jste o ní slyšeli. Jmenuje se úniková hra Pardubice. Hra je podobná počítačovým hrám, které ovšem nehrajete doma na počítači, ale hra je přesunuta do reálného života. Můžete se stát tajným agentem, který řeší záhadné zmizení kolegy nebo můžete zachránit město před zabijákem. Je to zábavné řešení nejrůznějších úkolů a hledání ztracených předmětů. Budete řešit jeden rébus po druhým. Jeden vás přivede k druhému a ten ke třetímu.

board-2437446_960_720

Takhle se dostanete až k cíli hry, kdy zvládnete v časovém limitu uniknout. Na všechny úkoly máte přesně vymezený čas.

Každá hra je vytvořena podle nějakého děje. Můžete se ocitnout v konspiračním bytě v období sovětského svazu. Některé jsou vytvořeny podle hororového filmu a jsou v ní lekavé scény. Je to jen na vás, kterou hru si zvolíte. Dáte přednost strachu nebo se mu raději vyhnete?

circular-3002865_960_720

Představíme vám jednu z našich her. Zvolili jsme hru Samaru. Je to hra ztvárněná podle hororového filmu Kruh, který vyšel na filmová plátna v letech dva tisíce dva. Před vyzkoušením této hry je dobré se na film podívat, abyste se ve hře lépe orientovali a pochopili děj. Ve hře jsou lekavé scény a nejsou doporučovány pro malé děti. Je na posouzení Rodičů. Cílem hry je záchrana města před zabijákem, který se spojený se záhadnou videokazetou. Kazeta se pohybuje městem a zabíjí. Koroner města vždy konstatuje smrt z příčiny infarktu. Je zvláštní, že umírají i mladí lidé. Vaším úkolem bude zajistit kazetu a zjistit její obsah. Zabránit dalšímu zabíjení. Zvládnete to nebo vás strach dostane?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Previous post My vám zajistíme bydlení snů
Next post Zajistěte si vlastní bydlení